Ajo-ohjeet Edsevöön Pedersören kunnassa (Pietarsaaren lähellä)
Valitse kolme eri reitistä riippuen mistä suunnasta tulet:

1. Etelästä ajat 93 km Vaasasta pohjoiseen 8-tien pitkin kunnes ylität Ähtävän joen. Vasta sitten käännät Pietarsaareen päin ja ylität maansillan. 

2. Pohjoisesta ajat 28 km Kokkolasta etelään 8-tien pitkin ja käännät Pietarsaaren päin heti ennen maansiltaa, eli Nesten jälkeen.

3. Idästä ajat 68-tien pitkin Pietarsaareen päin, Ähtävän ja Kolpin ohi ja ylität 8-tien.

Parin sadan metrin maansillan jälkeen kun ajat 68-tien pitkin käännät oikealle katsastusaseman pihalle mistä myös autot löytyvät.

Katso karttaa Street View, osoite on Hotellitie 15, 68870 Edsevö. Soitathan ensin: 050 3432 481.

Junalla nopeasti ja edullisesti, esimerkiksi Helsinki-Pännäinen kesto noin 4 tuntia. Katso www.vr.fi, sopimuksen mukaan nouto rautatieasemalta.

Ajo-ohjeet Vaskiluotoon Vaasassa

Vaasan keskustasta ajat kaupunkiosaan Vaskiluoto. Ajat Waasalandian ohi satamaan, käännyt oikealle Teollisuuskadulle ja sitten Frilundintielle ja olet perillä. Osoite on Frilundintie 2. Näytöt konttorin ulkopuolella sopimuksen mukaan, autot ovat muulloin lukitussa hallissa. Ei kannata tulla ilmoittamatta.

Soitathan ensin: 050 3432 481.

Katso karttaa ja syötä tarvittaessa osoitekenttään "Frilundintie 2, Vaasa"...

Junalla nopeasti ja edullisesti, esimerkiksi Helsinki-Vaasa kesto noin 4 tuntia. Katso www.vr.fi, www.expressbus.com, www.fc.fi, www.blue1.fi, sopimuksen mukaan nouto rautatieasemalta, linja-autoasemalta tai lentokentältä.